MS Spirit of the Rhine (2020), MS Spirit of the Danube (2021) & MS Spirit of the Moselle (2025)
Vraag
Voor rederij Saga kregen we de opdracht om de volledige inrichting van de galley, het restaurant, de bar en het steakhouse te verzorgen aan boord van de MS Spirit of the Rhine, MS Spirit of the Danube en de toekomstige MS Spirit of the Moselle. De uitdaging was om de keukeninrichting te verbeteren, met oog voor efficiëntie en werkcomfort aan boord.
Aanpak
In samenwerking met Vahali Shipyards hebben we de ontwerpen van eerdere schepen grotendeels behouden, maar we hebben enkele gerichte aanpassingen doorgevoerd. Zo hebben we de bouwkundige sokkels verhoogd, waardoor het schoonmaken werd vereenvoudigd en er geen water onder de apparatuur kon komen. Daarnaast hebben we de werktafels en apparatuur perfect afgestemd op de sokkels, wat het dagelijks werk aanzienlijk vergemakkelijkte.
Resultaat
De MS Spirit of the Rhine, MS Spirit of the Danube en MS Spirit of the Moselle beschikken nu over een functionele en duurzame keukeninrichting die het werkcomfort aan boord verbetert. De professionele koffiemachines en de afstemming op het serviceniveau van Saga dragen bij aan de algehele gastenervaring.