Over Ons
Van kombuis tot horecakeuken
Ahorn Grootkeukentechniek is al bijna veertig jaar actief in de wereld van grootkeukens. Noem ons gerust probleemoplosser, want voor ieder keukenvraagstuk vinden wij een oplossing. Of u nu beschikt over een kleine ruimte, zoals dat in de scheepvaart gebruikelijk is, of over een beperkt budget. Wij realiseren professionele grootkeukens in nieuwbouwprojecten, maar zetten onze kennis en kunde ook in bij uw verbouwplannen.
Kennis van grootkeukentechniek
Bij Ahorn Grootkeukentechniek is alle kennis en knowhow in huis op het gebied van grootkeukens voor scheepvaart, horeca, gezondheidszorg, bedrijfsrestaurants, leisure en onderwijs. Wij weten alles van de routing in een bedrijfskeuken en zorgen voor een logische indeling, zodat uw medewerkers hun werk prettig en veilig kunnen doen. Wij ontwerpen met veel zorg en vakmanschap een keuken die aan alle wensen en eisen voldoet. Een zorgvuldige inventarisatie van die wensen en eisen is altijd ons startpunt. Door dat te koppelen aan onze advieskracht en onze jarenlange ervaring weet u zich verzekerd van een topkeuken.
Persoonlijke aandacht
Wij werken met een klein, betrokken en zeer vakkundig team. Voor u als klant betekent dit dat u kunt rekenen op korte lijnen. Bij ons geen overbodige schakels die een project onnodig vertragen of ingewikkeld maken, maar een hands-onmentaliteit waarmee wij al menig relatie aangenaam wisten te verrassen.
Over Frank Verschure
Frank Verschure is directeur-eigenaar van Ahorn Grootkeukentechniek. Hij is al sinds 1993 actief in de wereld van grootkeukens. Hij vervulde in deze branche verschillende functies, zoals binnendienstmedewerker, vertegenwoordiger en accountmanager hotellerie, en leerde zo alle facetten van deze tak van sport kennen. In 2018 nam hij Ahorn Grootkeukentechniek over, al sinds 1983 een gevestigde naam op het gebied van grootkeukens voor onder meer de scheepvaart.
“Geen overbodige schakels die een project vertragen of ingewikkeld maken.
Met onze hands-on mentaliteit hebben we menig relatie verrast”
Frank Verschure
Directeur Ahorn grootkeukentechniek b.v.
Maritiem
Ahorn Grootkeukentechniek levert en installeert kombuizen voor de scheepvaartsector. Van riviercruiseschepen en luxe jachtbouw tot baggerschepen. Wij realiseren voor u een volledig op maat geproduceerde scheepskeuken, voorzien van gecertificeerde apparatuur en complete afzuig- en koelinstallaties. Wij zorgen voor een tekening van de nieuwe of vernieuwde kombuis in zowel 2D als 3D. U weet daardoor precies waar u aan toe bent en komt na oplevering nooit voor vervelende verrassingen te staan. Meer over Maritiem
Leisure
Voor een professionele keuken in uw horecagelegenheid, onderwijsinstelling of sport- of recreatielocatie bent u bij Ahorn Grootkeukentechniek aan het juiste adres. Wij ontwerpen en realiseren perfecte horecakeukens en grootkeukens, waar u en uw medewerkers fijn, veilig en hygiënisch (volgens HACCP-richtlijnen) kunnen werken. Wij nemen de volledige projectleiding op ons en staan garant voor een vlekkeloze oplevering. Meer over Leisure
Kleinmateriaal
Vanuit ons magazijn in Alblasserdam leveren wij een compleet assortiment kleingoed voor uw keuken, buffet, restaurant, bar of aftlounge. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan buffetgerei, keukenmaterialen, schalen, broodmanden en koelbakken. Doordat wij u ook kunnen voorzien van deze horecabenodigdheden, heeft u met Ahorn keukentechniek dus één aanspreekpunt voor de volledige inrichting van uw grootkeuken. Meer over Kleinmateriaal
Onderhoud
Storing of schade aan uw keukenapparatuur? Dat komt nooit op een goed moment. Daarom is het goed om te weten dat onze storingsdienst 24 uur per dag, 365 dagen per week bereikbaar is. Speciaal voor onze scheepvaartrelaties hebben wij een Europees netwerk van lokale servicepartners voor grootkeukenonderhoud opgebouwd. Wanneer uw (cruise)schip onderweg keukenproblemen heeft, schakelen wij zo’n lokale, vakkundige partner in. Dan bent u snel geholpen en ondervinden uw gasten geen hinder van de storing. Meer over Onderhoud